Vi söker en marknadskoordinator inom sponsring

Föreningen jobbar just nu med projektet Vision Mariero som är en långsiktig vision för att skapa en hållbar, pedagogisk visningsträdgård med biologisk mångfald i Mariehamn. För att trygga den långsiktiga skötseln av trädgården då projekttiden är slut söker vi en resurs som arbetar med att skapa och starta upp långsiktiga samarbeten, hitta sponsorer, initiera crowdfunding och hitta andra lösningar för en långsiktig finansiering.

För detta arbete söker vi dig som är intresserad av trädgård, ekologisk odling, hållbarhet och biologisk mångfald. Du är kommunikativ, kreativ, initiativtagande och kan jobba självständigt. Din främsta arbetsuppgift är att utveckla samarbeten med olika partners, skapa långsiktiga sponsoravtal och arbeta med crowdfunding. Arbetet innebär administration, koordinering och planering. Om det ryms inom arbetstiden kan det också förekomma andra administrativa arbetsuppgifter inom projektet.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete i en avspänd miljö. Egenskaper vi värdesätter högt är en god samarbetsförmåga, empati och att du är lösningsfokuserad. Meriterande är erfarenhet av liknande uppdrag samt att du har en god insyn i det åländska samhället. Du har en för arbetet lämplig examen eller annan liknande erfarenhet.

Arbetstid: 10 timmar i veckan, max 40 timmar i månaden under våren och hösten 2023 (8 månader)

Låter det här intressant?

Skicka då in din ansökan med personligt brev och CV till info@natur.ax senast 17.3 kl. 16:00. Vi läser ansökningarna och intervjuar fortlöpande.

Ålands Natur & Miljö följer Ålands landskapsregerings tjänstekollektivavtal. Timlön enligt löneklass A22 + allmänt tillägg. Arbetsplatsen är föreningens kansli på Hamngatan 4 i Mariehamn.

Arbetet börjar enligt överenskommelse. På frågor svarar föreningens verksamhetsledare Josefine Egenfelt, 0457 345 3135. Mera om föreningen kan du läsa på www.natur.ax.

 

Vi ser fram emot din ansökan!