Vernissage: Christoffer Relander ALTERNATURE 8 feb

Välkommen på vernissage på Ålands konstmuseum torsdag 8 februari kl. 17!

Utställningen ALTERNATURE bearbetar människans och naturens relation genom fotokonst och installationer. Christoffer Relander leker med tanken att närma sig naturen bortom fysikens lagar med sitt surrealistiska och experimentella bildspråk. Utställningen är ett tvärvetenskapligt projekt, i samarbete med operasångerskan Jenny Carlstedt, producenten Mathias Boman och ekologen Simone Santos från Ålands Natur & Miljö. Denna sammansmältning av konst, musik och vetenskap erbjuder en mångdimensionell upplevelse som speglar vår relation till naturen.
Utöver vernissage erbjuds lunchguidning 9 februari kl 12 på muséet med Christoffer Relander. Den 2 mars kl 14 håller han också en föreläsning om projektet.
Ålands Natur & Miljö erbjuder också 22 februari mellan kl 13-15 ett tillfälle där du får möjlighet att vara med och tillverka ett eget litet ekosystem! På detta tillfälle håller vi till på Hamngatan 4. Rekommenderat från 10 år och uppåt. Begränsat antal platser, så anmäl dig till jessica@natur.ax så snart som möjligt om du vill med, men senast 15 februari. Ta med din egen glasburk med lock till detta tillfälle! Material till själva ekosystemet finns på plats. Vi tar en avgift på 12 €/person för deltagandet vid detta evenemang.