Studiecirkel om hållbar konsumtion, första träffen 17 februari kl 18.30

Går du och funderar på livet och tillvaron, och tycker att saker borde vara enklare? Känner du dig nära ekorrhjulet och vill ta dig bort därifrån? Kom med i vår studiecirkel ”Förenkla livet -för dig själv och miljön”!

Vi träffas förutsättningslöst med de erfarenheter vi har. Som ledare till en början för gruppen fungerar Annika Lepistö. Vi kommer att utgå från boken ”Lev lokalt -vägen till ett hållbart, hälsosamt och fritt liv” av Oskar Lindberg, men du behöver inte ha läst boken för att komma med. Boken finns till utlåning i föreningslokalen om du blir sugen på att läsa den längs vägen! Den här kvällen går ut på att vi lär känna varandra och kommer fram till vad vi vill göra tillsammans.

Vi träffas var tredje torsdagskväll under våren. Vi håller till i föreningslokalen på Simonsgränd i Mariehamn, förutsatt att pandemirestriktionerna tillåter det. Självklart bjuds det på fika!

Om du vill med, så anmäl dig till jessica@natur.ax eller på tel 04573449900 senast 14 februari.
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Om du har annat modersmål än svenska hjälper vi till med tolkning efter bästa förmåga. Varmt välkommen med!