Vi söker praktikanter

Publicerad 06 februari 2019

Vill du engagera dig i Ålands roligaste folkrörelse? Vi tipsar här om de praktikmöjligheter som finns ute för denna sommar! 

På AMS finns dessa tre nedanstående högskolepraktikplatser ute. De gäller närmast för sommarmånaderna, men beroende på ansökande kan andra tider överenskommas. Du får en kontorsplats på vårt kontor i Mariehamn. Ansökan behöver göras inom februari månad till info@natur.ax

Sommarinspiratör

Ålands Natur & Miljö söker sommarinspiratör. Inspiratörens tre största arbetsområden kommer att vara att öka föreningens synlighet, värva nya medlemmar och sprida inspiration om hållbarhet. Rent praktiskt kommer det innebära att delta på olika sommarevenemang, arrangera aktiviteter i Tusenskönan, anordna medlemsaktiviteter, använda våra kommunikationskanaler och ha kontakt med våra medlemmar. Dessutom kommer du att samarbeta med ungdomsrörelsen ReGeneration 2030 som kommer att ha toppmöte på Åland i augusti. Du har också i din roll stor frihet att vara kreativ och hitta på nya, spännande saker.

Hemsidestrixare

Ålands Natur & Miljö söker en hemsidestrixare! Under året ska vi förändra det intryck vi förmedlar på internet. Det innebär att vår hemsida behöver undersökas noggrant så vi vet vad våra besökare är intresserade av och hur de navigerar runt. Undersökningen kommer att ligga till grund för vår nya hemsida som ska bli en fräsch, användarvänlig och modern hemsida som väcker intresse. Du kommer också att pyssla med andra IT- och sociala medier projekt beroende på vad du är intresserad av.

Jubileumskoordinator

Ålands Natur & Miljö söker en jubileumskoordinator. Ålands bästa folkrörelse fyller 40 år vilket vi så klart ska fira! Det gör vi genom att dra ihop roliga aktiviteter med våra medlemmar och allmänheten under hela året. Vår jubileumskoordinator kommer att ansvara för att kicka igång dessa aktiviteter under sommaren.

Andra förslag?

Vi är alltid mottagliga för tips och förslag på aktiviteter och projekt. Ruvar du på en idé som vi skulle kunna förverkliga med din hjälp? Tveka inte att ta kontakt med oss så hittar vi kanske en plats för dig hos oss! Vår verksamhetsplan kan säkert hjälpa dig! 

Vi tar gärna också emot arbetspraktikanter och andra typer av parktikanter samt civiltjänstgörare från fastlandet. 

Etiketter: Praktikant, högskolepraktikant