Vi erbjuder rabatt på Finlands Natur

Publicerad 11 april 2018

Är du intresserad av frågor som rör natur och miljö? Då kan du som medlem med ett rabatterat pris teckna en prenumeration i den finlandssvenska tidskriften Finlands Natur.

I mars utkom tidskriften Finlands Natur till alla medlemmar i Ålands Natur & Miljö som en medlemsförmån. Tidskriften ges ut fyra gånger per år av Ålands Natur & Miljös moderförbund Natur & Miljö. Responsen har varit positiv på Åland, speciellt med anledning av fräschare layout (se bild ovan) och intressanta Ålandsrelaterade artiklar. I det första numret kan du läsa bland annat om Operation Giftfritt Dagis, där vi tillsammans med daghemmen på Åland arbetat för att minska mängden vardagskemikalier för våra yngsta. Tidningen har också intervjuat kusinerna Jonas och Alexandra Sjöblom, som ni kanske träffat på våra skridskoturer i vinter. De har båda valt att leva närmare naturen än de flesta, i takt med årstidernas gång.

Som medlem i Ålands Natur & Miljö erbjuder vi dig en ettårsprenumeration (4 nummer) till priset av 12,73 € (normalpris för icke-medlemmar: 26 €). Prenumererar gör du genom att gå in på tidningens hemsida. Ange då kampanjkoden Åland2018. Har du inte en dator nära till hands kan du också ringa 09-6122290. Är du inte redan medlem i Ålands Natur & Miljö kan du bli det här. 

Vi hoppas du gör som många andra och tecknar en prenumeration. 

Etiketter: Finlands Natur, Rabatt, Tidskrift, Natur & Miljö