Styrelsemedlemmar och miljöpristagare utsågs på höstmötet

Publicerad 24 november 2017

Föreningens höstmöte hölls den 22 november på Smakbyn och slog rekord på mötesdeltagande. Temat för mötet var Zero waste och deltagarna bjöds därför på en mumsig soppa på råvaror (bland annat potatisskal) som annars riskerat bli avfall.

På mötet deltog drygt 80 personer, vilket bör vara rekord i antal deltagare för föreningens medlemsmöten. I år hade vi även en del aktiviteter för barn, vilket gjorde det lättare för hela familjer att delta, och stämningen var god.

Vid mötet avtackades de avgående styrelseledamöterna Giséla Linde, Johan Silvander, Petra Granholm och Micke Larsson - samtliga personer som bidragit i stor utsträckning till den utveckling föreningen genomgått de senaste åren.

Paula Linderbäck, Gunnar Westling, Pia-Maria Norrmén och Sofia Mansnerus valdes in som nya styrelseledamöter och kommer tillsammans med Michael Taevs, Erica Scott och Ann Nedergård, samt omvalde ordförande Simon Holmström, att utgöra styrelsen för år 2018. Paula, Gunnar, Pia-Maria och Sofia valdes på en tvåårsperiod.

Miljöpriset 2017 går till 9-åriga Jack Norrmén som bland annat driver YouTube-kanalen Mister Birger, tillsammans med mamma Pia och lillasyster Juni. Priset delas högtidligt ut på föreningens vårmöte 2018.

Mötet godkände föreningens verksamhetsplan och budget för det kommande året och vi kan se fram emot ett spännande, händelserikt och engagerande 2018.