Dags att utse årets miljöpristagare!

Publicerad 27 september 2018

Vem tycker du har gjort en extraordinär insats för miljön och hållbar utveckling i år? Ålands Natur & Miljö samlar nu in nomineringar till årets miljöpristagare. Nomineringstiden pågår till och med 26 oktober.

Miljöpriset har delats ut i Ålands Natur & Miljö sedan föreningen startade 1979. Priset kan delas ut till personer, organisationer eller företag som är verksamma på Åland. Exempel på tidigare pristagare är föreningen Waldorf Åland, Ulf Grüssner och fjolårets vinnare Jack Norrmén som la upp inspirerande skräpplockningsfilmer på Youtube.

- Det finns en stor poäng i att lyfta personer som gör bra saker för miljön. De är vår tids hjältar! säger föreningens medlemsansvariga Jessica Sundberg.

Nomineringarna kan skickas till jessica@natur.ax eller ringas in på 0457 344 9900 till och med 26 oktober. Det går också bra att komma in till föreningslokalen på Simonsgränd med sin nominering. Vem som tilldelas årets miljöpris bestäms av föreningens höstmöte som hålls på Café Vreten i Folkhälsans lokaler i Mariehamn den 6 november kl 18.