Är du vår nya verksamhetsledare?

Publicerad 10 juli 2020

Ålands Natur & Miljö r.f. lediganslår tjänsten som verksamhetsledare.

Är du en social och driven person som älskar att skapa engagemang och brinner för miljö- och naturfrågor? Vi söker dig som har ett gediget intresse för klimat- och hållbarhetsutmaningarna!

Ålands Natur & Miljö är en folkrörelse som verkar för naturglädje, välmående och bärkraft till hela Åland. Föreningen har en mångsidig verksamhet; allt ifrån att påverka beslutsfattare och myndigheter till att ordna exkursioner till natursköna platser. Ålands Natur & Miljö bidrar till att en hållbar livsstil blir en del av identiteten hos alla som bor och verkar på Åland. Föreningen är ett forum som kanaliserar folks engagemang i miljö- och hållbarhetsfrågor och som möjliggör medlemmarnas personliga utveckling och skapar ett kunskapsutbyte mellan medlemmarna.

Som verksamhetsledare på Ålands Natur & Miljö är du en nyckelperson för föreningen och länken mellan styrelsen och verksamheten. Arbetet innebär administration, koordinering och planering. Till dina huvudsakliga arbetsuppgifter hör att leda personalen, ansvara för föreningens ekonomi (budgetering, budgetuppföljning, att bokslutet färdigställs) och att bereda ärenden till styrelsen i samarbete med föreningens ordförande och vice ordförande. Då vi har en liten personalstyrka behöver du vara prestigelös och kunna hugga tag där det behövs för att arbetet ska löpa. Hos oss får du chansen att utvecklas och lära dig nya saker och tillsammans med övrig personal, styrelsen samt medlemmarna tar du fram förslag till verksamhetsplan och projekt.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete i en avspänd miljö och söker dig som är strukturerad, organiserad och självgående. Egenskaper vi värdesätter högt är en god samarbetsförmåga, empati och att du är lösningsfokuserad. Meriterande är erfarenhet av liknande uppdrag samt att du har en god insyn i det åländska samhället. Du har en för arbetet lämplig högskoleexamen eller annan liknande erfarenhet.

Arbetstid: 100 % eller enligt överenskommelse och arbetstiden är flexibel. I arbetet ingår ibland kvälls- och helgjobb samt arbetsresor. Anställningen är ordinarie med en prövotid på sju månader.

Låter det här intressant? Skicka då in din ansökan med personligt brev och CV till info@natur.ax senast 31.7 kl. 16:00. Vi läser ansökningarna och intervjuar fortlöpande.

Ålands Natur & Miljö följer Ålands Landskapsregerings tjänstekollektivavtal. Lön enligt löneklass A23 + personligt och allmänt tillägg. Verksamhetsledaren är stationerad på föreningens kansli på Simonsgränd 1 i Mariehamn.

Arbetet börjar 17 augusti eller enligt överenskommelse. På frågor svarar föreningens styrelseordförande Maria Törnqvist, 0457 342 5648.

Vi ser framemot din ansökan!