Anmäl dig till Nordic Youth Biodiversity Summit

Publicerad 04 mars 2020

Är du mellan 18-29 och vill representera den åländska ungdomen i frågan om biodiversitet? Anmäl dig till Nordic Youth Biodiversity Summit innan fredagen den 6 mars!

Naturen världen över befinner sig i ett kritiskt tillstånd. Just nu förloras ofantliga mängder vilda arter i mycket hög hastighet. FN:s biodiversitetskonferens 2020 i Kunming, Kina, kommer att vara ett kritiskt ögonblick för ett globalt beslut om biologisk mångfald och ekosystem. Nordens ungdomar kommer att vara vid förhandlingsbordet för att adressera krav från unga medborgare från regionen.

Ta chansen att vara med och påverka nästa livsviktiga globala avtal! Den 28-29 mars samlas en grupp natur- och klimatengagerade nordiska ungdomar i Köpenhamn för ett toppmöte. Så anslut dig till dem och låt förhandlarna veta vad deras prioriteringar bör vara!

Under mötet kommer du lära dig mer, diskutera och enas om krav på de kommande globala förhandlingarna om biologisk mångfald. Det blir två fullmatade dagar med samtal mellan unga och med experter och politiker. Programmet arbetas fram just nu!

Är du mellan 18 och 26 år och reser från ett annat nordiskt land finns möjlighet att söka resebidrag.

Anmälan krävs: https://www.norden.org/sv/event/join-nordic-youth-biodiversity-summit

Så ta tillfället i akt och agera!

Etiketter: Samhällspåverkan, påverkan, biodiversitet, Nordic Youth Biodiversity Summit, Natur, Norden