Grupper på Facebook

Odla mera!

Här kan vi som vill odla mera, och mera tillsammans inom Ålands Natur och Miljö, dela tips med varandra, bestämma träffar och diskutera allt som rör odling.

Utflykter för barnfamiljer 

Detta är en grupp för medlemmar inom Ålands Natur & Miljö som vill komma ut på utflykter med familjen regelbundet, och gärna tillsammans med andra. I gruppen kan vi diskutera utflykter och också kommunicera med varandra då vi är på väg ut någonstans och letar sällskap.

Vardagens kemikalier

Här kan man dela tips, idéer, artiklar och annan information på kemikalietemat.

Tusenskönans vänner

En grupp för alla som är intresserade av vad som händer i Tusenskönan och som kan vara intresserade av att hjälpa till på ett eller annat sätt eller bara ta del av naturglädjen i Mariehamns gröna vardagsrum. Bjud gärna in vänner som kan vara intresserade. Tusenskönan ägs av Mariehamns stad men sköts på ideell basis av Ålands Natur och Miljö.

Omställning Åland

Vårt mål är att ställa om Åland till ett resilient samhälle. I gruppen delar vi med oss av tips och idéer samt bestämmer träffar för alla som vill vara delaktiga. Denna grupp  är en del av ett större omställningsnätverk, klicka här för mer information! 

Green Key Åland

En plattform för de som är involverade i miljöcertifieringsprogrammet Green Key på Åland. Här kan man dela erfarenheter och tips.

Volontärer inom Ålands Natur & Miljö

Det här är en grupp för alla oss som vill fungera som volontärer inom Ålands Natur & Miljö. Volontäruppdragen kan gälla allt från att representera föreningen ute på olika evenemang, koka kaffe, dela ut affischer, baka en kaka, ta reda på fakta eller annat både stort och smått. Alltid är det bra med krafter som kan rycka in! Tanken är att vi både kan efterlysa och erbjuda tjänster inom gruppen.