OBS! Fullbokat: Skogsbad/Sinnesvandring i Höckböle

  • Höckböle, söndag, 17 maj, 2020 - 14:00

EVENEMANGET ÄR NU FULLBOKAT PGA RESTRIKTIONERNA PÅ GRUPPSTORLEKAR!

Äntligen! Våren har kommit och det spirar av liv överallt. Det har varit en speciell tid och kanske har naturen betytt mer än vanligt för många nu när de sociala kontakterna inte längre är en självklarhet. I naturen erbjuds vi en annan slags kontakt. Vi kan finna ro, få perspektiv och känna samhörighet.

Olivia Haglund bjuder in till möjligheten att fördjupa den kontakten ytterligare. Genom övningar, sinnlig och medveten närvaro och genom en stilla promenad i tystnad blir det ett möte med såväl den yttre som den inre världen – och ett tillfälle att njuta och glädjas åt naturens skönhet och livskraft.

Vi följer Landskapsregeringens rekommendationer. Max 10 deltagare och goda avstånd till varandra. Alla tar med eget fika. Evenemanget riktar sig främst till vuxna deltagare. 

Anmäl er till tove@natur.ax senast fredag 15.5. Observera att antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Eventuell samåkning kan kooridneras, meddela gärna när ni anmäler er om ni behöver skjuts eller har plats för passagerare i bilen, eller om ni vill ta er själva till Höckböle. Vägbeskrivning: Vid avtaget mot Havsvidden från Getavägen svänger ni åt vänster (om ni kommer från Finström/stan). Ni kör förbi några hus/stugor. Det finns begränsat med parkeingsutrymme. Körtid från Mariehamn ca 30 minuter. 

Olivias telefonnummer är 04573451633.