40 års jubileumsutställning

  • Mariehamns stadsbibliotek, fredag, 9 augusti, 2019 - 18:00 till 23:00

Välkommen på 40 års jubileumsutställning för Ålands Natur & Miljö! I 40 år har föreningen stått i naturens tjänst. Fira med oss under Kulturnatten 9 augusti! Vi ställer ut en jubileumsutställning samt håller en pysselworkshop på Mariehamns stadsbibliotek.

Jubileumsutställningen täcker de 40 år vi varit verksamma som förening. Följ med på en tidsresa från grundandet 1979 till idag 2019. Vi delar med oss av viktiga milstolpar och stora händelser inom föreningen. Hur har verksamheten sett ut genom åren och vad står vi för idag? Lär dig mer om föreningen och träffa engagerade medlemmar under Kulturnatten 9 augusti på Mariehamns stadsbibliotek! Bekanta dig gärna även med våra sommarvärvare, och gå kanske med i vår hållbara förening du också om du inte redan är medlem.

Vi kommer även ha en fanzine-workshop på stadsbiblioteket. Här pysslar vi med återanvända material i god stämning. Workshopen är för både stora och små, alla är välkomna! Tillsammans tillverkar vi en så kallad fanzine, en egengjord tidning. Såklart med teman kopplade till natur och miljö. Vi kommer bland annat ta med tusch, färgpennor, tidningar att klippa i, lim, saxar och papper. Har du egna saker du vill pyssla med? Ta gärna med dem!

Vi ses 9 augusti 2019 på Mariehamns stadsbibliotek under Kulturnatten! Programmen startar kl. 18:00.